carina_portræt

KREATIV KATALYSATOR / FUTURIST / KEYNOTE SPEAKER

Jeg hedder Carina  
.. og er forunderlig!

Jeg vil gøre børn og unge modige til at sætte dem selv mere i spil .. og tro på deres egen forunderlighed!
.. inspirere dem til at opdage, at det at føle sig anderledes og for underlig i virkeligheden er en kæmpe gave. I gaven ligger en stor skaberkraft, evnen til at tænke kreativt og være modig.

Jeg vil sætte lys på "forkerthedsfølelsen" – det usagte om at føle sig anderledes, ikke passe ind, føle sig "for underlig" og spænde ben for sine drømme.

Det er min mission, vi kunne kalde den Mission Forunderlig. 

Jeg drager ud på landets skoler, uddannelsessteder og foreninger med mine foredrag og workshops for at give børn og unge et stærkt ståsted til fremtiden.

Missionen giver mening for mig – vi ved at den mentale trivsel lider, pres, præstation og perfekthed hersker. Derfor er vi nødt til at ruste vores børn og unge med tre af de vigtigste 21st. Century skills: Kreativitet, samarbejde og sociale skills .. Lære dem at alle kan bidrage til et fællesskab, der rummer mere forskellighed og mindre fordømmelse.

Vi ved også at fremtiden kalder på innovation – evnen til at tænke kritisk og nyt på kommende forandringerne vi alle vil møde.

..Og vi ved at kreativitet er der lysten, glæden og passionen ligger.

Jeg har levet af min kreativitet og forunderlighed hele mit liv; som underviser, Art Director, kreativ ansvarlig og selvstændig erhvervsdrivende. Jeg har drevet en succesfuld privat svømmeskole og undervist mere end 450 børn i svømning og vandtilvænning med min unikke, legende, pædagogiske og kreative tilgang. Jeg er uddannet Coach – og så har jeg engang været søløvetræner. 

Siden 2018 har jeg drevet min egen virksomhed hvor jeg har holdt kreative foredrag, workshops og coachingforløb.

Jeg har en krøllet hjerne og et stort hjerte, der tror på at alle er forunderlige med potentiale til at udleve deres drømme. Jeg brænder for det skæve, kreative og synes, det er søllepølle, at vi ikke prioriterer livsglæde, skaberkraft og mental sundhed højere, end vi gør. 

Med mig ved jeres side, giver vi den fuld skrald!
Jeg bidrager med min enorme energi, sjove men seriøse indgangsvinkler og kreativitet.

Lad os give "for underlig - forkerthedsfølelsen" en tåhyler til månen